Ultimele noutati la nivel international

marți, 2 martie 2010

Cine suntem?


Asociatia Europeana a Studentilor la Inginerie Aerospatiala este o initiativa studenteasca care activeaza la nivel european si isi are radacinile in studiile aerospatiale, spatiale si domenii conexe. EUROAVIA a fost fondata in 1959 si la ora actuala este o asociatie studenteasca conforma cu legile olandeze. In prezent, organizatia consta in 31 de grupuri locale din 17 tari europene, insumand peste 1200 de membri in total.

Scopul activitatilor EUROAVIA este de a intari legaturile dintre studenti si industria aerospatiala, precum si de a stimula schimburile culturale intre membri. Mai mult, asociatia doreste constientizarea potentialului studentilor in domeniul aerospatial si, astfel, reprezinta acest segment la un nivel international.

Membrii asociatiei organizeaza in mod constant reuniri internationale, workshop-uri si simpozioane. Mai mult, membrii EUROAVIA se intalnesc in mod regulat la cele doua adunari generale si la workshop-ul anual. Totusi, cel mai important eveniment al asociatiei este Workshop-ul de Design.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu